0 => Undefined variable: aBreadCrumbs Mögelbesiktning i ditt Uppsalahem

Mögelsanering i Uppsala, ring 0200-77 55 77

Mögelbesiktning i ditt Uppsalahem

2018-11-27
Ett fuktigt hem kan i längden leda till besvär med mögel i hemmet. Om man har misstankar om att det kan finnas mögel i hemmet i Uppsala kan det behövas göras en så kallad mögelbesiktning.

Ett fuktigt hem kan i längden leda till besvär med mögel i hemmet. Om man har misstankar om att det kan finnas mögel i hemmet i Uppsala kan det behövas göras en så kallad mögelbesiktning. Läs även mer om våra tjänster inom utredningar och saneringar av mögel här.

Det här är en mögelbesiktning

Det kan finnas olika anledningar till att man tror att det finns mögel i hemmet. Det kan vara att man upplever att det luktar konstigt i hemmet eller att det finns synliga tecken på mögel på väggar eller tak. Oavsett vad så kan det i sådana fall vara bra att undersöka om det finns mögel i hemmet i Uppsala genom en mögelbesiktning.

En mögelbesiktning går till så att man med hjälp av en besiktningsman ser över huset och de utrymmen som tros vara angripna av mögel. Besiktningsmannen gör även en bedömning på luften och odören i huset i Uppsala samt ventilationen för att se så att den fungerar som den ska.

Ett alternativ vid en mögelbesiktning i Uppsala är även att ta hjälp av en mögelhund som visar var det kan tänkas finnas mögel. Efter mögelbesiktningen vet man bättre vad som måste göras i huset.