Boka mögelsanering i Uppsala!

15 februari, 2021

Vi är nu inne i mitten av februari månad och våren närmar sig med stormsteg. Såhär års, efter en lång höst och vinter, är fuktigheten som störst – något som kan leda till att man får problem med fukt i hemmet. Om man har otur finns det en risk att man samtidigt får angrepp av mögel. Det kan exempelvis vara i utrymmen som på vinden, i anslutning till en krypgrund eller i en källare.

Oavsett vilket utrymme det gäller så är det viktigt att göra något åt ett mögelangrepp genom att ta hjälp med en mögelsanering i Uppsala

Därför får du fukt i hemmet

Fukt kan komma in i hemmet på flera vis och ställa till med problem i flera utrymmen. Husets våtutrymmen är generellt fuktigare än andra delar av hemmet, men även på exempelvis vinden kan fukt leta sig in genom att vinden inte håller tätt. Oavsett bakgrunden till fuktproblemen så kan fukt som inte åtgärdas leda till mögel. När möglet har börjat växa kan i sin tur en mögelsanering behövas i ditt hem.

En mögelsanering kan utföras på flera olika sätt. Det kan bland annat vara att man använder en så kallad isblästring, foggning, torrsugning eller en annan metod för sanering av mögel. Vid minsta misstanke om att du har mögel i ditt hem i Uppsala eller om du vet att så är fallet och vill ha hjälp med en mögelsanering i vår är det nu en bra tid att kontakta oss.

Risker att inte åtgärda mögelproblem

Det finns flera anledningar till att åtgärda problem med mögel. Vistas man i en byggnad som är angripet av mögel riskerar man en rad hälsoproblem. Några besvär man kan få av att vistas i mögel är bland annat huvudvärk, irritationer på huden och problem med slemhinnorna. Mögel kan även ge upphov till vissa typer av allergier. Därför är det viktigt att alltid kontrollera fukt och mögel.

Boka mögelsanering i Uppsala

Har man misstankar om mögel kan det vara lite svårt att veta var man ska vända sig. Vi på Mögelsanering i Uppsala gör det lite enklare för dig – bara ett telefonsamtal bort hjälper vi dig på vägen. Vi utför professionell utredning där vi kikar på både orsaken till problemet och vilken metod som lämpar sig bäst för dig. Varmt välkommen att kontakta oss idag.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu