Förbättra ventilationen och undvik mögel

25 februari, 2019

Dålig ventilation kan leda till att fukt blir kvar i huset och om man har otur kan detta göra att man får problem med mögel.

Ett sätt att undvika problem med mögel är därför att förbättra ventilationen i ditt hem i Uppsala. Läs mer om orsakerna till mögel i Uppsala.

Tips för att undvika mögel i Uppsala

Att se över och förbättra ventilationen är alltså ett sätt att försöka minska riskerna och undvika mögel i ditt hem i Uppsala. Ett nyttigt tips är att se över ventiler i exempelvis badrummet och köket där fuktnivåerna kan vara högre. För att ventilationen ska fungera bra ska dessa vara rengjorda. En fläkt i dessa delar av huset kan också vara bra för att få bort den fuktiga luften.

För att undvika mögel i ditt hem i Uppsala genom att förbättra ventilationen kan det också vara bra att se till att det finns nog med tilluftsdon och frånluftsdon som gör att det blir ett luftdrag i ditt Uppsalahus. För att veta om sådant som man gör för att förbättra ventilationen i sitt hem i Uppsala för att undvika mögel räcker kan det vara bra att at hjälp av en professionell firma.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu