Mögelsanera nu i vår!

7 mars, 2016

Tycker du som många att tiden rusar fram? Har du många planer som du upptäcker inte har gått i hamn? Varför inte ta ett förnyat krafttag inför våren. Våren är en årstid som förknippas med förnyelse. Det börjar bli ljusare och varmare, man får mer energi. Snön har smält, knopparna har slagit ut och det har flugit in flyttfåglar från söder som tävlar om holkarna och var de ska bygga bo.

Efterlängtad årstid

Våren är förmodligen en av den mest efterlängtade tiden av våra fyra årstider. Hur många av oss har inte sagt ”nu är det äntligen vår” särskilt när vintern har varit segdragen. Vi söker efter vårtecken som kan bekräfta att nu är våren verkligen här. Men vårens ankomst är en process, och det är svårt att säga exakt när den kommer att anlända med ett bestämt datum. Ur meteorologisk synpunkt bör dygnsmedeltemperaturen ligga mellan 0-10 plusgrader. Sverige är ett långt land och därför anländer våren på olika tider. Några exempel när våren normalt brukar anlända i Kiruna är runt 1 maj, Stockholm / Uppsala mitten mars, Malmö slutet februari.

Planera nu…anlita proffs!

Börja redan nu planera inför den kommande våren och sommaren. Det brukar sägas att det som göms i snö kommer upp i tö…Kanske upptäcker du att du har mycket att göra och att tiden går fort. Har du projekt som du vill ska vara klara före semestertiderna? Varför inte anlita ett proffs som gör jobbet snabbt och effektivt.

När det gäller mögel i fastigheter och hus är det stora fördelar att sanera innan problemet vuxit för mycket. Eftersom den största mögeltillväxten oftast kommer sommartid när temperatur och luftfuktighet stiger är rådet att agera nu direkt.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu