Mögelsanering i Uppsala

15 juni, 2021

Det är väldigt vanligt att mögel uppstår vid fuktiga ytor i hemmet. Det kan exempelvis vara i badrum, kök eller i vinden. Däremot bör du så fort du har upptäckt att ditt hus har drabbats av mögel utföra en mögelsanering. Mögel består av bakterier som är giftiga för vår hälsa och bör därför mögelsaneras så fort man misstänker eller hittar möglet.

Läs mer om mögelsanering i Uppsala på vår huvudsajt.

Hälsorisker med mögel

Det som får mögel att uppstå beror helt enkelt på att man har en dålig inomhusmiljö. Som i sin tur leder till hälsoproblem om man inte utför en mögelsanering. Det är väldigt individuellt gällande hur hårt man drabbas och det beror på flera olika faktorer. Hos vissa kan ett direkt symptom av mögel ge allergiska reaktioner medan andra drabbas lindrigare. Oavsett vad, så är det ohälsosamt att leva i ett hem med mögel. Se därför till att utföra en mögelbesiktning för att ta reda på vart möglet befinner sig. Om man inte gör det finns det stor risk att möglet sprider sig i luften och i maten som finns i hemmet. Vilket kan orsaka allvarliga hälsobesvär.

Kontakta oss

Vi på UAMS har en lång erfarenhet av mögelsanering i Uppsala. Vi hjälper dig gärna med mögelbesiktning och mögelsanering. Under mögelbesiktningen tar vi reda på var i huset möglet ligger och kommer sedan med åtgärder som kan utföras för att få bukt på problemet. Det är alltid orsaken till problemet som är problemet.  Därför kommer vi under en mögelbesiktning se vad orsaken är till att möglet har uppstått. Med en lång erfarenhet och med rätt kompetens kan du känna dig trygg med att anlita oss. Vi hjälper dig gärna hela vägen från besiktning till analys och åtgärd.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu