Orsakerna till mögel bör åtgärdas

29 maj, 2019

Om mögel uppstår i huset i Uppsala så kan man behöva sanera mögel. I samband med detta är det även viktigt att se till att fixa de orsakerna som gjort att möglet kunde uppstå i hemmet.

Läs mer även här om sanering av mögel i Uppsala

Undvik fortsatta mögelproblem

Om förutsättningarna är de rätta för möglet så kan det börja växa i flera delar av hemmet i Uppsala med allt från husets våtutrymmen till vinden och i anslutning till en krypgrund. När möglet sedan ska saneras finns det ett antal olika metoder som man kan använda sig av. Två exempel är isblästring och torrsugning.

När man har sanerat mögel i hemmet i Uppsala är det sedan även viktigt att se till att möglet inte kommer tillbaka. Det gör man genom att åtgärda bakomliggande orsaker till att man fått mögel. Ofta beror mögelproblem på att man har för mycket fukt i hemmet och ofta gäller det därför att minska fuktnivåerna, exempelvis genom att se över ventilationen eller använda en avfuktare.

Mögelsanering i Uppsala

Om man upptäcker att man har mögel kan det vara svårt att veta vad som ska göras. Vi sanerar mögel i Uppsala. Hör gärna av dig.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu