Orsakerna till mögel viktiga att åtgärda

29 maj, 2020

Undvik fortsatta mögelproblem

Mögel kan förekomma i många delar av huset, allt från våtutrymmena i huset till en krypgrund. Själva mögelangreppet kan avslöja en del om vad som är orsaken till mögelangreppet, både placeringen och vilken sorts mögel som angripit huset kan vara viktiga ledtrådar Vid en mögelsanering finns det ett antal olika metoder som man kan använda sig av, till exempel isblästring och torrsugning som vi jobbar med.

Vi arbetar med sanering av mögel i Uppsala. Genom att åtgärda de bakomliggande orsakerna till mögelangreppet hindrar vi problemet från att återkomma. En vanlig orsak till mögelproblem är att man har för mycket fukt i hemmet och då gäller det att minska fuktnivåerna. Det finns flera sätt men till exempel kan man behöva se över ventilationen och sätta in en avfuktare.

Mögelsanering i Uppsala

Har du upptäckt mögel kan det vara svårt att veta var du ska börja. Kontakta oss för en professionell utredning där vi kikar på både orsaken till problemet och vilken metod som är mest lämpad för just dig. Vi har lång erfarenhet av mögelsanering i Uppsala.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu