Undvik fukt och mögelproblem i ditt hem!

15 juli, 2021

Då kan det vara god tid att kontrollera fuktnivåerna i bostaden för att förebygga mögelproblem. Se till att anlita en firma med erfarenhet och rätt kompetenser för att undvika återkommande problem.

Mögelproblem bildas av fukt

Fuktiga utrymmen i bostaden drabbas ofta av mögel. Det finns därför anledning att hålla koll så att fuktnivåerna inte blir för höga i hemmet som kan leda till mögel. För att mögel ska växa i hemmet krävs ett material där möglet kan få fäste samt ett fuktigt klimat. Upptäcker du att du har höga fuktnivåer i tid så kan något göras för att sänka nivåerna. Om det går så långt att mögel börjar växa kan en mögelsanering i hemmet i Uppsala i stället bli aktuellt.

Lösningar för mögelproblem

Visar mätningen att huset har för höga fuktnivåer och att det finns risk för mögel kan en avfuktning vara en lösning. Det kan även vara bra att se till att ventilationen fungerar som den ska så att den verkligen tar upp fukten. Om man däremot redan fått problem med mögel är lösningen i stället en mögelsanering. Vi på Mögelsanering Uppsala har lång erfarenhet av både mögelsanering och installation av avfuktare. Vi hjälper dig gärna från start och utför en mögelutredning först för att kunna hitta orsaken kring möglet. Därefter kommer vi fram med lösningar som passar just ditt behov.

Mögelsanering i Uppsala

Har du fått mögel i hemmet eller en annan fastighet i Uppsala och vill ha hjälp med en mögelsanering? Hör av dig till oss för att få mer information om vad vi kan hjälpa dig med samt för att boka in din mögelsanering i Uppsala. Vi har rätt expertis och en lång erfarenhet av dessa typer av tjänster. Med oss kan ni känna er trygga.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Uppsala med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu